Lekker uit eten in Woerden

Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. Een gezellige vestingstad met veel bezienswaardigheden zoals musea, kasteel, molen of kerken. Wanneer u Woerden bereikt kunt u Avanti Houtoven Pizza niet missen! Pal naast het welbekende stadshotel en recht tegenover de parkeergarage.

Het is dan ook voor ons een logische locatie om de keuken van Italië naar zo’n karakteristieke plaats te brengen. Heeft u Woerden kunnen bezichtigen? Kom dan nog even genieten bij ons!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Spelregels reserveren

vanaf 17:00u worden online reserveringen voor dezelfde dag niet meer verwerkt. Graag even bellen!

Heeft u een reservering verzoek gedaan op dezelfde dag dat u wilt komen eten en om 17:00 nog geen bevestiging? Graag even bellen!

Wilt u met een groep komen eten? Wanneer u een reserveringsaanvraag wilt doen voor meer dan 8 personen, graag even bellen.

Let op: Een reservering is pas definitief als deze door ons restaurant is bevestigd. U ontvangt altijd een antwoord. Ook als er geen plaats is!

Heeft u op de eerst volgende werkdag nog geen antwoord ontvangen? Controleer of de email niet in de spambox is beland. Zo niet, neem dan telefonisch contact met ons op.

Voor grote gelegenheden zoals een zakelijk diner/borrel of receptie ontvangen we graag per mail een indicatie van het aantal verwachtte personen en de gewenste datum.

ons menu